Terug naar het nieuwsoverzicht

De activiteitenkalender van maart staat online

20 februari 2024

De kalender met activiteiten van maart staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van februari en maart te bekijken. Onderaan vind je beide maandkalenders terug. Ongeveer 2 weken voor het begin van een maand delen we de activiteitenkalender voor de komende maand.

Mijn hoofd en lichaam worden rustig als ik aan het tekenen en schilderen ben.

Kalender

We maken sinds een half jaar een kalender met activiteiten van Lister. Op de website is over elke activiteit meer informatie terug te vinden. Er staat bijvoorbeeld wie er mee mag doen. Je kunt je ook direct aanmelden. Daar kun je ook de kalenders bekijken en printen.

Feedback

We hebben tot nu toe positieve reacties gekregen op de kalender. Daar zijn we erg blij mee. Zie je iets wat beter kan? Laat het ons weten! Zo kunnen wij proberen volgende kalenders nog beter te maken.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...