Spring naar content
Nieuwsoverzicht

ADSU wint prijs duurzame ontwikkeling!

ADSU wint prijs duurzame ontwikkeling!

Vrijdag 24 september nam Daniëlle van Elk namens het ADSU de U-Award 2021 in ontvangst! Deze jaarlijkse prijs van Stichting Utrecht4GlobalGoals is voor bijzondere initiatieven die een grote bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling in Utrecht. Het ADSU is een van de drie winnaars, naast Wijkcoöperatie Kanaleneiland en Sharing Arts Society.

SDG Action Day

Dit jaar viel de uitreiking op de ‘Sustainable Development Goals Action Day’. Tijdens deze actiedag staan de duurzame ontwikkelingsdoelen centraal, die landen van de Verenigde Naties met elkaar hebben vastgesteld. Het gaat daarbij niet alleen over klimaat, maar juist ook over het uitbannen van ongelijkheid en armoede en het zorgen voor welvaart voor iedereen. Het ADSU en de andere winnaars van de U-Award 2021 zijn organisaties die zich het beste hebben ingezet om die doelen te halen. Zij blinken daarbij uit in creativiteit, onverwachte samenwerkingen, realisme en doorzettingsvermogen.

Samenwerkingsverband ADSU

Het ADSU – Aan De Slag in Utrecht – is een samenwerkingsverband van zeventien organisaties waaronder Lister. Samen helpen ze Utrechters met een kwetsbaarheid verder op de arbeidsmarkt. De betrokken partners bieden diverse werkplekken op locaties in de hele stad en vrijwilligersfuncties op verschillende niveaus. Het is de ambitie van de ADSU partners om zich te blijven inspannen voor een goede keten van werk en activering.

Al eerder viel ADSU in de prijzen!