Terug naar het nieuwsoverzicht

28 juni: Open middag gebiedsteam Houten

22 juni 2022

Dinsdag 28 juni organiseert het gebiedsteam Houten een open middag. Ben of ken jij een cliënt die nieuwsgierig is naar wat het gebiedsteam doet en aan wie zij hulp bieden? Kom dan langs bij de open middag op 28 juni!

Tijdens de open middag maken de bezoekers kennis met het team. Vervolgens kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door het pand en vragen stellen aan de medewerkers. Uiteraard is het toegestaan meerdere belangstellenden mee te nemen (zoals ouders of partner). 

In verband met de catering horen zij graag hoeveel mensen er ongeveer komen. Ben je van plan te komen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar gebiedsteamhouten@lister.nl. Aanmelden is fijn, maar niet verplicht. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Evelijn Klok via 06-12342726.

Deel via:

Het laatste nieuws

Lister steunt het Museum van de Geest

Lister ondersteunt het Museum van de Geest in Haarlem en Amsterdam.

Lister verbetert toegankelijkheid websites

Inclusie vinden we belangrijk bij Lister. In de omgang met cliënten, maar ook in onze publicaties. Het toegankelijker maken van...

De activiteitenkalender van april staat online

De kalender met activiteiten van april staat online! Op de activiteitenpagina op Lister.nl zijn nu alle activiteiten van april te bekijken. Onderaan...