Spring naar content

Via Linkedin naar Lister

Talita - persoonlijk begeleider bij Lister

Talita werkt sinds kort bij Lister. Ze is zo trots als een Pauw op haar nieuwe baan.

¨Vanaf half januari ben ik gestart bij Lister de Pauw, het ASS team van Nieuwegein. Hoe ik hier terecht gekomen ben? LinkedIn! Door connecties aan te gaan en actief deel te nemen in het LinkedIn wereldje werd ik benaderd door het locatiehoofd van Lister de Pauw om op gesprek te komen. Een spannende overstap maar zeker een die ik wilde maken sinds het afronden van mijn opleiding SPH. Eerst heb ik nog 5 jaar met heel diverse doelgroepen gewerkt om een brede ervaring op te doen. Vanaf 1 maart ben ik fulltime gaan werken bij het team waar ik ben aangenomen. ¨

Super welkom

Talita voelt zich welkom bij Lister.
¨Al in de eerste weken ben ik overtuigd van de kracht van dit team. Ik werd super welkom geheten en al snel kreeg ik complimenten van mijn collega’s over mijn manier van werken. Hoewel het spannend is om samen met de cliënt vorm te geven aan hun ontwikkeling vanuit een herstelondersteunende visie, haal ik er veel energie en plezier uit. Lister biedt mij ook de mogelijkheid om te ontwikkelen door scholing te volgen. Ik ben erg benieuwd wat dit mij gaat brengen in de toekomst.¨

Ken jij ook iemand die graag bij Lister wil werken? Neem dan contact op met Karin Hultink (06) 82 94 90 01).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.