Spring naar content

Kom binnen bij de Entree

Ben jij op zoek naar…

• aansluiting bij mensen uit Vianen?
• een plek om wekelijks sociale contacten te onderhouden?
• een plek waar je samen met anderen kunt doen wat je leuk vindt?

Ontdek de Entree

Bij de Entree kun je elke vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:30 binnenlopen voor een lekker (gratis) kopje koffie of thee en het doen van een activiteit. Iedereen die behoefte heeft aan contact is van harte welkom.

Voor activiteiten georganiseerd vanuit Lister is het wel fijn als je je eerst aanmeldt. Dit kan door een mail te sturen aan peersupportijsselveld@lister.nl.
Je kunt evt. ook bellen of mailen naar

Wees jezelf en ontmoet anderen

Je kunt anderen ontmoeten voor gezelligheid, een babbeltje of een wandeling. En je bent ook welkom om een spelletje te komen spelen. Dit is een plek waar je zelf kunt aangeven wat je leuk vindt om te doen. Er wordt dus niet door anderen bepaald wat er gedaan wordt, maar je mag als bezoeker zelf initiatief nemen.

Hoe ziet de middag eruit?

Wij (de vrijwilliger/begeleider) zijn er elke vrijdagmiddag om 14:00 uur en we beginnen met een (gratis) kopje koffie of thee. Daarna geven de aanwezigen zelf invulling aan de middag, met indien nodig ondersteuning van de aanwezige begeleiding. Er is altijd wel iemand met een idee of suggestie, dus het wordt nooit saai! De middag duurt tot 16:30 uur.

Deel je talent of denk mee

Ben jij ergens goed in en wil je dat delen met anderen… doen! Daar is ruimte voor. Wil je meedenken en meepraten over activiteiten… graag!
Er is ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, bijvoorbeeld de WRAP training of ‘Begin maken met herstel’. Deze cursussen organiseert Lister ook in de Prenter (op andere tijdstippen).

Locatie en contact

De Entree is elke vrijdagmiddag geopend, van 14.00 – 16.30 u in Gebouw De Prenter, Grote Geusplein 1 te Vianen.
Info: mirjam.henke@lister.nl / (06) 129 204 33

N.B. De Entree is een initiatief van Lister en de Gemeente Vianen. Om deel te nemen aan dit initiatief hoef je geen cliënt te zijn van Lister.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.