Enik Retreat

Doorbreek de dagelijkse sleur en verruil die voor de inspirerende omgeving van een recovery college. Onderzoek wat belangrijk voor je is en kies het gereedschap dat voor jou persoonlijk het beste werkt. Laat je inspireren door anderen met gelijksoortige ervaringen in het leven als jij. Samen werk je aan je persoonlijke groei.

Krijg weer grip op je leven, kom naar Enik Retreat!’

Ruimte maken

Enik Retreat geeft je de kans om even weg te zijn van de ‘gewone’ wereld. Zo krijg je lucht om je wensen en verlangens in beeld te brengen, om levensvragen te bespreken, om te ontdekken waar je vast loopt in je huidige leven. De balans opmaken: Wat gaat goed? Wat zou ik willen verbeteren? Tijdens Enik Retreat kom je echt even tot jezelf. Je doet nieuwe energie op en gaat vol inspiratie naar huis.

Enik Retreat: Grip op je leven

Dit voorjaar staat Enik Retreat in het teken van ‘grip krijgen op je leven’. Hoe zorg je ervoor dat je zelf achter het stuur zit van je leven? Dat jij de beslissingen neemt en de dingen doet die goed voor jou zijn? Wij bieden een combinatie aan van ontspanning, bezinning en scholing. Dit levert deelnemers handvatten, zodat zij de uitdagingen die verschillende levensfasen met zich meebrengen beter het hoofd kunnen bieden.

Bekijk hier de data, kosten en aanmeldmogelijkheid.