Spring naar content

Het BinnensteBuiten

Het BinnensteBuiten is een groene, bruisende en inspirerende plek waar zelfhulpprogramma´s en hulpverlening wordt aangeboden vanuit non-verbale interventies.

Het BinnensteBuiten biedt:

  • Paardencoaching
  • Therapie met honden
  • Therapeutische yoga & meditatie
  • Geitenyoga

Hondencoaching bij het Binnenstebuiten

Dit alles kan op individuele basis maar ook in groepsverband (bijvoorbeeld voor teams).

Ondersteuning bij ontdekken van eigen kracht

Wat wij doen is vernieuwende initiatieven ontwikkelen, om de reguliere zorg aan te vullen en verbeteren. Alles wat we doen is gericht op doen, ervaren en beleven. Wij ondersteunen mensen om te leren luisteren naar zichzelf, te mogen ontdekken en zo eigen kracht te (her)vinden. Dat wat je bij ons tegenkomt wordt vervolgens samen met professionele begeleiding ondervangen, besproken en geïntegreerd in het dagelijks leven.

Wij bereiken mensen die je met verbale- en vaak op cognitie gerichte benaderingen niet bereikt en/of kan verrassen.

Iedereen is welkom

Wij zijn een ontwikkelplek, je komt bij ons om te doen, ervaren en actief aan je ontwikkeling te werken. Wij zijn geen zorgboerderij of buurthuis. Iedereen is welkom bij Het BinnensteBuiten: zowel cliënt als medewerker of derde.

Wij werken met relevante en professionele kennis, werkervaring en/of levenservaring in de ggz. Zo houden we de kwaliteit van ons aanbod hoog voor onze doelgroep. Wij weten wat we kunnen, en wat we niet kunnen. In dat geval verwijzen we door. De herstelondersteunende visie is onze basis en bij voorkeur hebben werkers persoonlijk ervaring in de psychiatrie.

Je kunt alle informatie vinden op de website van Het Binnenstebuiten.

Paardencoaching bij Het Binnenstebuiten